Wij streven ernaar om elke motorrijder beter te laten worden in alles wat maar met motorrijden te maken heeft, aangepast op een ieders niveau en ervaring.
En dat op een manier waarbij jij je als biker prettig en ontspannen voelt en daardoor optimaal kan genieten van een mooie hobby.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende trainingen die wij aanbieden en kun je je ook direct aanmelden. We hopen je snel te mogen verwelkomen op de training van je keuze!

Eifeltraining

De Eifeltraining is voor iedereen die beter maar vooral veiliger wilt leren motorrijden. De Eifel biedt de ideale (bochtige) omstandigheden om de juiste bochtlijnen te leren rijden in combinatie met de juiste positie op de weg.

Heropstapperscursus

Motorrijden is het prettigst als je je motor onder controle hebt, daarom is het fijn om je voertuigbeheersing weer op peil te brengen onder deskundige begeleiding van een instructeur.

Dagrit Limburg

Ook deze (dag)training is voor iedereen die beter maar vooral veiliger wilt leren motorrijden. Net zoals bij de training in de Eifel vinden wij in Limburg de meest ideale omstandigheden om de juiste bochtlijnen te leren rijden in combinatie met de juiste positie op de weg en de juiste kijktechniek.

Rijden bij duisternis

De taal van de weg is ook in het donker te lezen. Deze training geeft je meer inzicht in wat je wel kunt zien en leert je met die informatie te werken. Zo wordt rijden in het donker een stuk veiliger.

Bekijk een sfeerimpressie van 1 van onze Eifeltrainingen