Ook deze (dag)training is voor iedereen die beter maar vooral veiliger wilt leren motorrijden. Net zoals bij de training in de Eifel vinden wij in Limburg de meest ideale omstandigheden om de juiste bochtlijnen te leren rijden in combinatie met de juiste positie op de weg en de juiste kijktechniek.

  • Wat is de juiste positie op de weg in verschillende situaties en hoe lees ik ‘de taal’ van de weg?
  • Hoe kan ik goed anticiperen en snelheid aanpassen voor een mooie combinatiebocht gevolgd door een schitterende haarspeldbocht?
  • Hoe kan ik na een haarspeldbocht die auto inhalen met een mooie, vloeiende en veilige inhaalactie?
  • Welke remtechniek zal ik in een bepaalde situatie toe moeten passen?
  • Maar wat vooral belangrijk is: hoe kan ik ontspannen en met veel plezier motorrijden?

Cursus info

Kosten dagcursus
€ 225,00 excl. lunch

Dit zijn een aantal facetten die aan de orde komen tijdens deze cursus. Met de opgedane vaardigheden kun je in elk bergachtig gebied goed uit de voeten.

De instructeur zal via de portofoon de cursisten persoonlijk voorzien van instructie en coaching. Iedere medecursist hoort alle aanwijzingen en kan deze tips en tools ook zelf toepassen.

Er wordt meerdere keren gestopt om de rit te evalueren en de nodige feedback te ontvangen. Ook zal er gevraagd worden naar je persoonlijke ervaringen (hoe heb je de rit tot nu toe beleefd?). Jouw gevoel is namelijk heel belangrijk! Tevens wordt de inwendige mens niet vergeten.

Aanvraag meer informatie